Tisztelt Látogatóink!

Cégünk viszonteladói tevékenysége (gyuribácsigyógyteái) megszűnt.

Saját gyártású, magas minőségű termékeinket új, felhasználóbarát weboldalunkon továbbra is megvásárolhatják.

LOGO

GYÓGYNÖVÉNKEVERÉKEK – TINKTÚRÁK – AROMATERÁPIA – KRISTÁLYESSZENCIÁK


 WEBSHOP

 HERBS & LIGHT MAGYARORSZÁG


Gyógynövények az egészséges szervezetért

A népi gyógyászat által használt gyógynövények hatásossága az évszázadok alatt megerősödött. A technika fejlődésével egyidejűleg lehetőség nyílt a tapasztalatokat tudományos vizsgálatoknak is alávetni, mely mind a mai napig is folyamatosan történik. Számos gyógynövény gyógyhatásáról szóló tapasztalat megerősödött, néhányé nem.

Növényi cseppek

A gyógynövények felhasználása nagyon sokféle lehet. Készíthetünk belőlük teát, főzetet, áztathatjuk őket, pakolásként, ülőfürdőként is alkalmazhatóak. Sokat közülük fűszerként is használhatunk. Kivonataikat cseppek formájában akár naponta is fogyaszthatjuk.

WEBSHOP + NÖVÉNYI CSEPPEK

Pajzsmirigybetegségek kezelése népi gyógyászat alapján

Pajzsmirigyünk az egyik legfontosabb belső elválasztású mirigy testünkben, melynek feladata igen sokrétű. Egészséges, megfelelő működése rendkívül fontos többek között a súlygyarapodás, várandósság, bőrproblémák kialakulása esetén.

A népi gyógyászat által alkalmazott gyógynövényekből teakeveréket készítettünk.

PM alul - pajzsmirigy alul működés esetére összeállított teakeverék, melyben olyan gyógynövényeket kevertünk össze, amit a népi gyógyászat is használ(t).

PM felül - pajzsmirigy felül működés esetére összeállított teakeverék, melyben olyan gyógynövényeket kevertünk össze, amit a népi gyógyászat is használ(t).

WEBSHOP + TEAKEVERÉKEINK

Cukorbetegség – a “néma” kór

A cukorbetegség nem csak a modern kor civilizációs betegsége. Az első betegek tüneteit már a tibeti orvoslás évszázadokkal ezelőtt jegyezte. Cukorbetegségben (1-es és 2-es típus) szenvedők száma már 2011-ben elérte a 35 millió felnőttet csak Európában! A kórban szenvedők száma várhatóan 2040-re elérhti a 43 millió főt is. Számos oka ismert ennek a betegségnek, s a táplálkozás az egyik legmegfelelőbb módja a betegségből való kilábalásnak.

Hál Istennek, a gyógynövények között számos olyan van, mely - ma már tudományos folyóiratokban is megjelenő kutatási eredményekkel igazolva - hatásos (lehet) e betegség esetén is.

WEBSHOP + TEAKEVERÉKEINK